Friday, 30 March 2012

~balik johor~

assalamualaikum sahabat sekalian...

akhirnya saya ,selamat sampai ke johor...
kampung halaman saya...
hehehe...
sound pelik je kan,gila ke,kurang stabil sikit...
tak ada lah saje je nak bergurau...tak ke...kedekut lah..
menyampah.. :)
sya cuma nak share sikit pic saya sepanjang perjalanan balik johor...
yang mengantuk kan...bukan first time gantuk pun..
dah banyak kali pun..nak wat macam mana semulajadi macam tu..
hehehe..




 sampai sini sahaja dulu sahabat blogger ku...
terima kasih sebab sudi melawat blog saya yang tak seberapa ini...
kamsahaminda ^_^




Friday, 16 March 2012

Inilah filem pertama kami~


video

sila berikan komen yang bernas kepada kami ea..
^_^

terima kasih sebab menonton video ini...

harap terhibur,walaupun tak seberapa nie...hehehe~

xie xie >.<